Khamis, 18 Februari 2010

mY Bag Organiser sudaH Siap!!!!!!

Salam berbahagia...
saya sedang berbahagia ...bag organizer udah siap dan selamat ditaruk dalam handbag...
ah saya benar2 bahagia.
Lepas siap PLAN-J Kimia utk 4J1 dan 4J2 tadi...dengan tidak bertangguh masa saya terus study blog KDEE
saya study betul2 macamana nak wat bag organiser nih...sememangnyasayaadalahterangHATI dalam bab2 cengini
tara!!!!!!
lihatlah...saya sedang berbahagia....


Ada saya kesah??? hahahaha saya gunakan lebihan kain langsir ELYZA tu....
Interface mak mertua saya....sya kecek sikit....
mak kata amikla...
so...ia ada 8 kocek....semua yang penting dalam hidup akan ada disini...




Fuhhh!! lepas ni leh saya beli henbag banyak2...erk relevenkah???
ooo...pas ni boleh la saya tuko2 henbag tanpa rasa malas lagi....
Maafkan lah saya....
saya benar2 bahagia....dan bangga....
erk!!!! boleh?

5 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

errr...kak sue, ape kata buat lagi satu malam nih jugak, dan bawak as a sourvenir esok??? amacammm?? terima kasih kak sue... sayangggg kak sue banyak2...mmmuuaahhhh

suhaila berkata...

weh...
sabo je la intan nih

takut x sempat....
tgk nanti pas wat kajian tindakan...
x janji tau....

DiahRothman berkata...

Tahniah Su,
Indeed you have a lovely hand.... Memang cantik.... Senang kan kalau ikut tutorial step by step....!

Sayang.Ibu berkata...

ailebiu lah kak sue... kalo akak buatkan terus jadik ailebiu sooooooooo muchhhh... hahahahaaa...

suhaila berkata...

kak dee...
su sangat bertuah jumap blog akk...
i love ur blog very much....