Khamis, 19 Januari 2012

3 perkara yang mengembirakan...

Assalamualaikum...
Hari ni gembira sangat2 sebab LC - Small Short Handle kita dah kat tangan. Alhamdullah. Tema kasih kat Intan. Muahhhhh....

Kehendak hati ni memang la merah menyala2...
Tapi dh Out of Stock la pulak.
Emmm..gantinya kale Bilberry. Cantik jugak.
Tu la..Bilberry pun Bilberry la...



Tu dia....sudah penuh dengan barang. Esok nk bawak g sekolah. Yang bestnya boleh masuk kad merah ngandung...



Sepekara lagi yang buat kita bersyukur hari ni, jam tangan hantaran kawen kita dh jumpa. Mak ai...lama tu miss place. Dah naik putus asa kita cari. Sampaikan terbeli jam Casio. Waa tipu!
Jam kawen ni kita beli masa akhir tahun 1998. Lama sangat berkhidmat ngn kita. Beli kat Pertama Komplek. Suka sebab x de jarum saat he he he. Tajuk Guy Laroche ( GL ) agak sentap harga pada masa tu...setengan ribu ko. Ading layan aje...sebab belum jadi bini. Thanks Abang...Love u very strong la..

Alhamdullilah.

" syukur...kita rasa tendangan yg agak kuat dari baby dalam perut."
" Ya Allah, Kau jadikanlah anak dalam kandungan ku ini, anak ya g sihat, sempurna Dan berakal"
Amin...

- Posted using BlogPress from Sue iPad

Location:Pengerang,Malaysia

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Cikguu rindu kat cikguuuuu . baby sihat cikguuuu ? cikgu nanti sampaikan salam dgn cikgu son taw cikgu . ala rindunye kat cikgu . update lah gamba cikgu dgn cikgu son. nak tengok baju baru , shawl baru . hihihi . taw cikgu . nnti sy singgah blog cikgu nak tgok gamba2 cikgu kat sekolah pulak . taw cikgu ! permintaan ni . hehe.

your ex student
mai :p

cikgu su berkata...

Ya la , nanti cikgu bt n3 pasal cikgu n cikgu sonita. Jangan ckp nape cikgu makin besar pulak. Cikgu sonita kata..cikgu berbadan 3. Kurang asam kan???

Miss u to mai!