Isnin, 10 Oktober 2016

Deactivated FB, Tweeter, Wechat

Assalamualaikum

Dekat2 sedekad lama x update blog. Berkurun2 lamanya. Sibuk dengan kerja ke? Tak la. Cikgu aje kot. Sibuk dengan media sosial yang lain yg tepatnya. Tweeter, facebook, instagram, wechat

Tapi hari ni, hakak dh buat keputusan. Muktamat. Kita dah tutup facebook, tweeter dan wechat. Cuma ada instagram aje. Buat2 bersosial sikit. Kang orang kata hakak anti k sosial pulak.

Kenapa deactivated?
Facebook..akak jadi binggung. Banyak sangat info2 yang menyakitkan hati. Patut gambo2 x d share jadi org share. Kalau jadi pengajaran ok. Jadi ikutan2. Hakak emo dik.

WeChat...banyak friend anak murid. Alahai bahasa anak2. Menyakitkan hati cikgu. CikguSu kot salah sorang friend ko. Saja aje moment ko tulis Bab* sia*pukima* dan lain2 makian . Cikgu makan hati nak...

Tweeter...tak faham aktiviti nk retweet2 nih. Hahak x in. Gitu.

Jangan la cari hakak kat FB. Siapa2 yg rindu tu...x payah la cari2. X de. Padan muka masa hakak aktive abang sombong. Hahahaha..*perasan*

Sekarang akak nk berbelog la. Nak share cara2 buka pusat tuisyen dan tadika lepas ni. Hakak dh ada OutStanding Tuisyen Centre...bakal menyusul Tadika OutStanding Albagdadi. Insyallah. Perkenankan usaha sata Ya Allah. Amin.

Salam sayang.
XOXO







- Posted using BlogPress from my iPhone6splus.

Location:Pantai Timur,Malaysia

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)