Khamis, 23 April 2009

Hadiah Paling Best........

Salam....
Pagi nie betul2 terkejut dapat parcel nie....dalam kepala...apa nie? sape bagi? rasa macam tak de beli apa2 barang through Internet......kompius2...sehingga la ku buka kotak....Alamak!!!! Suka nye...suka G***......sampai melompat2... terjerit2.... dengan begitu kuat sekali..Malu jugak bila ingat2 insident /adegan membuka kotak nie dalam Bilik Guru tadi........



Isi dalam kotak dia tas rupanye berkaitan rapat dengan keadaan my Kesayangan RENOMA Handbag.....cuba lihat tangkainye... dah genting ...orang kata...tunggu ari.....PUTUS.


Bahagian pemegangnye pun dah merekah2...handbag nie ku lenjan cukup2...ke sekolah, RENOMA nie hadiah dari Asben...SUKA n SAYANG sangat.....tapi hayat dia macam tak panjang je....ku adukan kepada suami perihal handbag RENOMA....dia diam je...adalah hint2 sikit macam nak g beli handbag baru...tapi dia punya respond....tunggu la dia balik bulan Jun nanti. So dalam pikiran nie dah nak survey2 la....

Rupanye...buah cempedak menjadi buah nangka....Asben TerCINTA....( he he he..cinta sangat tau....) telah membida this Braun Buffel di eBay untuk KU.....alangkah terharunye....dalam masa yang sama GERAM jugak...sebab bagi SUPRISE macam nie....

Kepada Asben TerCINTA...thanks.....tak terhingga...i like this Handbag very2 much.....Semoga murah rezeki.....he he he boleh bagi Su handbag lagi.....

5 ulasan:

tedina berkata...

pehhhh cantik tu su.....bila ading membida handbag ni....pandai gak dia surprisekan su........ni su kena bagi surprise kat dia lak pas ni....

suhaila berkata...

entah....
dia tu main2kan su aje....
su nak suprisekan dia????
Dia kata su kurus...bru suprise...
sait tak ati????..
he he he he....

kakrose berkata...

salam sue
kak bagi su award..nanti ambik kat blog akak ek...

suhaila berkata...

ya ke kak? thanks....nanti su amik

PrimoChic.com berkata...

very nice bag. memang betul2 surprise tu.. ;)