Sabtu, 18 April 2009

Tanjung Kapal Beach Resort

Nie bukan bercuti...tapi atok nak sangat tengok rumah aku kat Sg. Kapal. Dari semencu pun dah petang so terus je ajak atok tido kat Tanjung Kapal Beach Resort..alah dekat je ngan umah, ada la 10 min. Breakfast n Lunch pun amik kat umah Mak metua....he he he Time Kasih Mak....


Nie baru chek in....dalam pukul 7 petang.....ramai la pulak masa ni sebab orang JPNJ ada meeting kat SGBR....






Pandangan dari depan bilik no15....nampak la kapal besar2...angin sepoi2 bahasa...sunyi dan tenang.....
Ni la atok ku....ATOK AJIS ( 93 thn...) and ATOK RAMAH ( 83 thn) kesayanganku.....suka je tengok...kemana2 berdua je....
Ni dah nak balik ke Semencu...yang tinggi lampai tu my mak....yang kerinting tu My Adibah....yang Sengih tu My Aiman...yang berHAJABA butang ( he he he)...MYself la....

6 ulasan:

kakrose berkata...

salam sue..
tanjung kapal beach resort tu kat area mana? boleh sue terangkan sikit tak..

suhaila berkata...

Salam
Boleh akak....

kalau akak tengok peta...cewah..dia dalam kawasan Kota Tinggi. Kedudukannye dekat dengan KD Sultan Ismail ( Pularek - Kem tentera Laut Penggerang) @ dari Desaru kira2 20 min. @ akak pernah dengar tak Teluk Ramunia? Ha dekat gak ngan teluk Ramunia...masa belajar dulu...Teluk Ramunia kan pusat Perlombongan Bauksit...ingat tak?
he he he

Tanjung Kapal Beach Resort ni di Kampung Sungai Kapal, dekat umah su la nie...

kalau akk nak datang call su..0127026009. Boleh su bawak kan...

kakrose berkata...

su,
kak dah cakap ngan abang...boleh aje klau nak pergi..dia pun suka jalan2..tengok tempat2 camtu.
nnti klau dah lapang2 kak nak pegi..kak call su ek..

tedina berkata...

su suker akak tengok atok su...loving couple...tua2 berdua...sedih akak teringat ayah akak...kenapa mak tiri akak tak sayang ayah akak macam atok su....nasib ayah akak dapat bini mude sibuk nak melawa lagi......akak hanya doa ayah akak sihat.....

suhaila berkata...

kak rose...boleh je...

nti boleh su mintak pndangan kak rose hias rumah....jgn lupa contack su ea kalau nak g.

kak ina...
sabo je la ea...i-allah kak...mesti ada balasan bagi isteri yang macam tu....

Sayang.Ibu berkata...

Kawan-kawan...
silalah ke blog baruku

http://mypreciousever.blogspot.com/

blog lamaku dilanda masalah..huhuhuu...
Thanks...

"Intan a.k.a Sayang Ibu"