Sabtu, 23 Jun 2012

Makeover bakul Kakak Hani jadi bakul Allieya...

Assalamualaikum
N3 kul 3.17 pagi...Sebab Allieya masih berjaga.
Hai buah cinta mama ni....




Nak atas riba aje...kang taruk. Bangun. Tu buat2 kejam mata je tu...kalau letak bawak. Celik beso mata tu...

Siang tadi, gigih mama siapkan bakul Allieya.
Makeover bakul Kakak Hani....




Kasi tuko cover. Asalnya kale hijau...kartun Bunny. Habuk dah. Mak tok taruk atas gobok. Alah Hani pun dh 5 tahun....siap reput lagi kainnya. Tu mama tuko ngn Kain polka dot pink. Taruk tilam empuk kat dalamnya...

Nasib Ada bakul Kakak Hani ni, boleh mama pinjam. Nak beli car seat, mahal. Pakai bakul la dulu. Dah beso sikit baru Abah janji nak beli car seat.




Ni la Allieya Aqila bersama bakul Dan Abang Aiman ....Hehehe
Testing...testing...Kira ok la. Cuma tilam tu agak fluffy sikit. Guna fiber. Esok nak try ganti kakabu..sebab macam tinggi sangat. Macam x selamat...kalau kekabu kan padat sikit. Emmm...nasib Ada simpan kekabu, adiah Dari Cikgu Sonita utk Allieya.

Nanti boleh dah mama bawak Allieya g kelinik sendiri utk cucuk sebulan. Maklum je la..Abah jauh. Mama kena la drive sendiri. Pas ni...hujung minggu dah boleh g umah atok kat semencu.





Confirm ni dah tido....ok la, mama pun nk tido. Berjaga Dari kul 1.35 pagi tadi...

Selamat Pagi!

TaTa.

- Posted using BlogPress from Suhaila iPad

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cikgu cikguuuu ^^ congrats cikgu dpt baby girl ! sy dh tau dulu dah cousin sy anis 5j1 tu bgtau sy . hihi. lame dah sy x main blog ni tp tetibe ada noti dlm email cikgu ada komen kat blog sy. huhu. condition cikgu skrg mcm mana ? sihat cikgu ? cantiknye nama baby cikgu tu . cewahh . cikgu sy ada kat sini lagi, blm study lg sbb sy dpt poli intake disember . jadi skrg nak kate pkok anggur yg sy tnam kat rumah ni nak berbuah jugak lah.hahaha :p sy nak melawat tgok baby cikgu tp malu lah , hehe .

-mai-

Mama Gee berkata...

wahh syioknyaa...
aunty pun rs nk landing je dlm bakul comel tu..heheee

cikgu su berkata...

Mai....
Datang la umah cikgu....
Nanti blh tgk anak cikgu...

cikgu su berkata...

Gee...
Jangan la....hihihihi

cikgu su berkata...

Gee...
Jangan la....hihihihi

cikgu su berkata...

Gee...
Jangan la....hihihihi

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

alololo tomeiiinyerrrr...

ummiarissa berkata...

anak ke 2 cikgu ye...tahniah ye...tembam pipinya..

Mr. E'raz Fadli berkata...

Datang segmen Mak Dara :

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/