Isnin, 25 Februari 2013

b.box Dan wipe case from Amazon.com

Assalamualaikum

Ahhhh...dah terlanjur buat n3 baru...buat aje la lagi...Kali ni pun kita nak review barang Allieya. Ketaksuban membeli barang baby tak habis lagi...bila nk stop pun x tau. Hihihihi

Terkini...



Baby box from b.box. Suka gila ngn kecomelannya... Ada macam2 kale. semua cantik..Emm practical juga tau...masuk dlm hanbag, ngam2 soi je. Malahan maching ngn Gucci Soho merah itew! Keji??? Hihihihi



Bahagian dalam....2 compartment.....taruk nappy n wipe tissue.



Nengok2 best kan? Ada alas salin nappy, tempat tissue basah Dan of the course la blh taruk pampers. CD x bawak..sebab CD kan beso. So kalau nak jalan2 Allieya guna pampers pakai buang.

Kita beli online kat Amazon.com. Masa beli tu, free postage bila beli 2 item..kita beli wipe case putih tu. Macam Ada penjimatan kat situ...kan?? Hihihihi. Harganya 38USD. Boleh la, kat Malaysia RM99. ( Asik sold out je taw)




Tuan punya b.box...Bukan dia Kesah pun....main nota mama lagi dia suka. Mana2 ibu yg ada baby tu...google le kat Amazon.com, semua pun Ada.....boleh pengsan. Jangan lupa download money converter... Kang ha.... Terkejut pulak nengok bill.

TaTa.


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Jalan Kampung Sungai Buntu-Tanjung Pengelih,Pengerang,Malaysia

3 ulasan:

TeacherAzimah berkata...

Mmg best kan kak sue online shopping ni.... Klu cde baby, shopping brg seniri jer :D

Nai @ TPJ berkata...

Akak... Tak sabo nak ada BB jugak... Ngeee...

elly nadyra berkata...

macam2 ada kan zaman skang nih, semudah ABC