Ahad, 3 Mac 2013

Ok...thanks Jusco Tebrau. For that....

Asalamualaikum

Semalam kita jalan g jusco ngn Sonita. Cari adiah Ahli jemaah yg nk kawen ujung bulan 3. Hewhewhew...
Macam nak ikut je derang g honeymoon kat Pulau Mabul. Kihkihkih. "Boleh la Madir...Mas kita orang hekut"

Ok ok...tu bukan yg main point nak cerita...tapi pasal stroller

Kita ni memang teringin gila bahabi nk beli stroller



Yang ini. Aduhhhh macam nakkkkk sangat. Macam 1690 tu boleh beno la nak bayo. Puiiii...

Tapi bila jalan kat jusco semalam...6 dari 7 orang yang bawak stroller, babynya x de dlm stroller..that mean baby nangis. Kan??? Ko siap kira bagai buat analisis. Dalam stroller penuh barang shoping, handbag..dan lain2. Arghhhhhh

Tapi ada jugak yg baby ddk diam je dlm stroller. Tapi Sonita kata, kalau Mamanya jenis x duduk diam macam kita, confirm la Si tecik Alieya pun x mo ddk diam dlm stroller.

Tetiba kan kan kami nampak ini di jusco



Ehhh...stroller utk baby. Kan? Kan? So memang cancle la niat nk beli stroller yang mahal lagi bergaya itu!

Terima Kasih Jusco Tebrau. Selamat la duit kita yg x seberapa ni....

**** esok blh la simpan dalam ASB****** kredit To Sonita Sudin jugak!

TaTa.

- Posted using BlogPress from SUHAILA iPhone 4 bukan iPhone5

Location:Jalan Kampung Sungai Buntu-Tanjung Pengelih,,Malaysia

4 ulasan:

Nai @ TPJ berkata...

Waaah...! Baloi mmg berbaloi.!

elly nadyra berkata...

tak yah la beli kan....aku lak memang jenis nak pakai stroller, anak2 pun happy je duk dalam stroller....apa pun kalau tak perlu tak yah la beli, kang bazir

cikgu su berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cikgu su berkata...

Alia pun dh nak setahun. Hihihi tapi tapi semua ketentuan Allah. Masak!