Jumaat, 26 Jun 2009

bye bye

Nie bukan bye bye apa...
cuma seronok sangat nak g kuala terengganu...
29/6 - 3/7 tarikhnya...minggu depan..bukan makan angin cuma buat kerja ngan LPM
best nie pegi kali ke 2...pegi sekali dulu..masa bulan 12 last year....

so...dalam suka...eee SUKA nak g TERENGGANU....
sedih gak tak dapat baca blog kawan2....

nanti kita update la cerita di kuala terengganu....

3 ulasan:

Eyna's berkata...

Slamat berkursus ...

Slalunye inilah masa yg paling sesuai utk membina badan kan...heheh

UnGu VioLet berkata...

salam cikgu.. salam kenal.. cikgu nie mengajar di sekolah mane yer? sebab mar nie di UK.. skrg tgh bt thesis utk MASTER.. ingat, klu cikgu ade contact cikgu2 lain.. utk bt kaji selidik untuk thesis.. thanks.. please respond.. come n visit my blog.. thanks..

suhaila berkata...

salam eyna...
macam tau2 je..ea..tapi akk dah war2 kan akk diet...
so kena la diet...tak makan nasi sebulan turun 2 kg tu...
akahs...seminggu ddk hotel...harap maklum la ea...

oo...salam ungu violet...
cikgu nie mengajar di SMK Tanjung Datuk, Penggerang...jauh nun...di ujung tanjung...dulu2 mangajar di Sek Men Sains Muar, pas tu di SM Tun Fatimah and SMkTamanRinting2....
Cikgu pun baru abis buat master..dekat2 setahun...

buat kajian apa ea?
boleh..apa salahnya kalau nak mintak cikgu bantu...