Isnin, 22 Jun 2009

harap-harap ok...

dah 2 minggu tak bukak internet / offline...nape??
modem ku di panah petir....adusss haru...
lagi haru...asik gaduh ngan org servis center tm....bla bla bla...
sampai nak matikan line ari ni...
tapi hari nie ada meeting audit akademik..so balik petang...sampai umah kul 5.30ptg ada van streamyx datang nak cek modem....
rupa2nya modem ku dipanah petir masa ada ribut 2 minggu lepas...bukan modem ku aja yang dipanah petir...ada 4 orang di felda pasak pun mati dipanah petir...
terkejut.....

harapan ku ialah...
HARAP-HARAP PAS NI MODEM OK....dah tak daya nak gaduh ngan budak streamyx!!!!!!!
( bengong....kan dia orang boleh cek problem ADSL???....yang layan aku pas tu marah2 pasal...hampehhh)

4 ulasan:

Eyna's berkata...

oh...patutlah agak sunyi jek kak su...modem buat hal rupe2nya...

suhaila berkata...

TU LA PASAL...
TENSEN AKAK!!!
TAPI ARI NIE DAH TAK TENSEN...
INA THANKS EA...BUKU SIFIR TU...
NAK AJO ANAK AKAK...ADIBAH AQILA TAHUN 3

Cikgu Naza berkata...

sabar je lah... sy lak layan bertekak ngan org maxis pasal line selalu dc...

kakrose berkata...

salam su..
akak dah tag su tau..jawab jangan tak jawab..heheh