Jumaat, 23 Oktober 2009

FaceBook Vs Blog

Wah...sibuk ni...dulu dah mula ngan facebook pas tu stop cz x reti kot. And then bayak gambo dah masuk dalam facebook ading. So kalu suami isteri tu...kira sama la. And then 1 day...Johari opps sori...Dr. Johari add sebagi fren dalam facebook. Eh..teruja la pulak....
Mula ngan blog bila tengok intan/sayang ibu lahirkan ainin...dia ajo...and terus terjerumus ngan blog...
so...bila pk2 apa beza antara 2 nie ea...
Kongsi gambo = dua2 sama
kongsi cerita = dua2 pun sama

he he he what ever la kan??? yang penting blog boleh kita luahkan apa yang kita rasa...
Betul tak?

3 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

betul..betul..betullll...;)

Ealyie berkata...

pssst... kak, pi tanya intan sape ajo dia buat blog????? ;P

apa pun, 2-2 ni bole melekakan ek..ek..ekk....

suhaila berkata...

intan....
sekarang dah syok ngan FB ni...
tapi betul betul betul tu akk setuju...

Ely...
emm baru akk tau ely ni la otai blog ya...
betulbetul betul 22 pun sangat menghayalkan dan yang penting...menggembirakan....