Rabu, 8 Disember 2010

BLOGLARIAN



2) Jadi Follower BlogLarian
dah jadi follower yang ke 503...lambat sikit....maklumla cikgu it yg ajo add math...



3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
kerana...nak jalan secara real penat. Eh x la. Blogwalking tu buat kita rasa seronok. Lagipun membaca kan jambatan ilmu. Terlalu banyak info yang best2 kita dapat daripada blogwalking. kadang2 tu x buat n3 baru pu...tapi bukak va10...trs blogwaking...time nak wat n3 je...dah penat...tu la pasaL KITA SUKA BLOGWAKING...ehh dah lebih la...


4) Tag 3 orang rakan atau lebih
1. KAK NOR AZLINA - TERIMALAH AKU SEADANYA
2. KAK HASNAH MUSA- MY TRUE LIVE
3. HAMIZAH - FROM DEEP INSIDE OF ME


5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian
ok...kita dah shout kat blog derang...thanks ya...



6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan
 pun sudah

*contoh:


Furdunesia@nline


http://furdunesia.blogspot.com/....*

ok....lets joint sape2 yang singgah blog mak ni ya....
tata

4 ulasan:

HASNAH berkata...

salam su, ai ingt kan dah lupa!! nak la...tggu2..senyap je...'bloglarian' cerita skit su...jakun betul la akak ni!!
ooo..yg ni ye..ok nanti akak buatkan!!

Kie-yu berkata...

jom berlari-lari juga ke rumah saye

Rashid berkata...

salam

sama-sama kita jalinkan silaturrahim ..

azlina berkata...

aslkm su...

trm ksh tag akk tapi akk tak fhm le su mcm mana nak join bloglarian...mana linknya...x reti ni...he...he..