Isnin, 24 Januari 2011

4,3,2.....yehaaaa!!!

Assalamualaikum
Ni kita tgh bilang ari...
Asben nk balik setelah hampir2 4 bulan cari duit kat turkmenistan. Perghhh lama gila kita rasa kali ni. Sikit ari jek lagi kita nk tuko kunci umah...bia asben x dpt masuk...ngeee...
Jumaat ni dlm pukul 6 kot flight dia sampai kat senai. Biasa la tu kita amik kat airport....honeymoon dulu dua2an.eceh2...verangan sudah! Stop!.
Yang paling kita x leh tunggu ialah 1/2 - 4/2 insyallah nak bercuti di bandung n jakarta.....insyallah jugak bawak mak,abah, aiman n adibah. Tapi mak mos x mo ikut cz bln 3 nk g bukit tinggi....
Eeeeee x sabonya nk count down kan ? Sabo sabo sabo....
Semoga perancangan kita dipermudahkan allah. Insyallah
jerawat kat dagu ni buat kita hilang keyakinan taw!!! Tensen!!

Tata...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Pengerang,Malaysia

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saja menyibuk kat cni...wah husband dah byk kumpul duit tuHHHH bsoping habis2an lah kat indon..kalau dkt boleh ngendeng

cikgu su berkata...

Kak asmah...
Ada duit bt tambang jek..
X de soping2 der...