Ahad, 30 Oktober 2011

My table runner.." alas meja berlari saya"....

Assalamualaikum...
Lama sangat ni x buat apa2 n3. Malas ke? Mabuk kot.
Kih kih kih....alhamdullilah la kan..rezeki Allah nak bagi.
Nak tunjuk menunjuk la ni....nak tengok????
Jangan jeles taw...



Cantik tak? Ni la table runner kita. Sepatutnya guna masa raya puasa, tapi biasa la...jaet menjaet ni perlukan mood. Mood kita asik hanyut aje...last2 nak raya haji baru siap...nasib la siap..cantik tak?



Jahitan senget benget....ni posing kat pagar. Ala mcm quilt org putih je..Tak gitu???..perasan ea. Kih kih kih. Nampaknya, banyak lagi yang perlu kita belajo. Lebih2 lagi element kesabaran. Masa kita jaetkan..kalau senget ke bengkok ke..kita langgar je...asal siap la. X sabo la nak tetas menetas...



Cewah....suka x? Pattern kita amik kat blog Pink Pinguin Jepun, Ayumi ( http://ayumills.blogspot.com/ ). Asalnya Ayumi buat Placemats. Kita ubah sikit la jadi table runner. Suka sangat kita bila bentang atas rumput ni...nampak macam perfect je...kahkahkah...sila jangan muntah. Cukup la tuan punya blog yg muntah2..



Tapi bila closeup...alamak ko...sentap! Terserlah ketakpandaian kita dalam menquilt....tak pe tak pe..jangan sedih ya...kita akan berusaha untuk memperbaikinya.

Tata.
- Posted using BlogPress from my iPad

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sy suka baca entry2 cikgu^^ nk tegur dlm class malu hehe. all the best cikgu:)

cikgu su berkata...

Kelas yang mana ni???
Ke...kelasss ko Maria!!!
Ngeee