Isnin, 27 Ogos 2012

Selamat Hari Raya.

Assalamualaikum
Dah 9 hari raya. Baru sempat bt n3.
Mcm biasa.. Klu raya, rumah kite sesak.
Dari raya pertama sampai raya kelima. Konfem!
Raya taun ni x gambo2 pun.
Mana taknya...pas balik sembahyang raya sampai malam buta Ada tetamu. Alhamdullilah.
Tapi masa adik beradik datang...gambo la
Kali ni kita gambo kat tepi rumah pulak...
Taun lepas kat gazebo. Gasak!



Keluarga Kak Long. Semua panjang2. Kak long kita yg tudung krim tu...isa, kak ngah, kak ila Dan danial. Laki kak long..Abg Mail.



Keluarga Kak Ning. Pun panjang2. kak Ning dh kurussss. Cun seh. Makan Acai berry katanya. Azreen, shahira, Mizan Dan Abg mie. Cip inspector ni...jaga2 jangan buat salah. Kang kena tangkap.



Keluarga tuan tanah kedaung...Ading, kita yang dicover dek Aiman ( bia nampak muka je..badan?? Sorok! ) Adibah yang panjang, Aiman yang dh nak panjang...Baby Allieya..
Comot gile kami sekeluarga. Mana taknya, tu kat dalam tu..ramai lagi sedara Mara Ading. Ahhh kita buat dek je...kita nk layan adik beradik kita je masa ni..



Keluarga Ju...Hasbi, Kakak Hani Dan Baby Boy dalam perut...cute kan? Tengok Hani tu....comel betul! Masih wangi tu bila cium pipi dia.



Keluarga Janatul. Rizal, Ijan Dan Takip..yang x de dlm gambo, hadif. Tido dalam bilik.



Anak2 pompuan cik dolah Dan cik Ani. Jangan Tanya kenapa adik beradik kita panjang2 semua...kita aje x cukup inci. ini semua salah abah la ni...x bagi cukup kasih sayang. Hahahaha....maklum la kita setahun je tua Dari Ju. fuad Dan Fauzi kat Sabah. X balik beraya. Kesian derang. Tapi duit raya sampai. Kahkahkah. Kakak2 dh mintak awal2 lagi...

Salam Hari Raya semua.

TaTa.

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Kg Sg Kapal

5 ulasan:

Mama Gee berkata...

selamat hr raya ciksu...
kecik gambonya..x puas nk telek bulu mata masing2 heheee
besarnya rumah ciksu...sukaaa sukaa,
kalo dekat nk je dtg raya..

Mila@Rimbun berkata...

besar dan cantik rumah kak sue

selamat hari raya yerrr.. maaf andai ada silap salah

cikgu su berkata...

Gee..
Taktik tu nak nampak kecik!!
Datang la gee...kak su alu-alukan

Mila
Selamat hari raya!

QasehnyaRania berkata...

wah bestya keluarga besar..meriah=)

kueh ada lagi kak..hihi

cikgu su berkata...

Rania..
Habis dah kuih!
Tinggal 3 jenis je...
Kihkihkih