Sabtu, 23 Oktober 2010

Penutup mineral water pengganti getah tempe utk ikat plastik?????

Bagus betul idea ni....
sangat best la bagi saya....
macamana tu...

meh nengok ni....


dapat x idea ni?
senang je...
semua boleh buat sebab setiap rumah ada botol mineral kan?
maklumla botol ni bukan boleh digunapakai semula..
mara bahaya...
dari dibuang dalam tong sampah...
di buang merata2...
ceh!!! jangan buat taw..
sayangi alam sekitar....
so...
jom sama2 kita reused this item...ecece

kita perlukan..
botol mineral...
x kesah la keci ke beso...
lagi...
gunting yang beli kat jusco...
ha ha ha
gunting muncung botol
jadi macam ni
ha macam ni la...
boleh? dapat x?
faham?
lepas tu boleh guna lor...
masukkan plastik dalam muncung tadi
jangan lupa bukak tutup dia...
akhir sekali...
tara....siap dah
x payah dah nak cari getah tempe kan
untuk ikat plastik
best kan kan kan?

mungkin dah ramai yang tau kegunaan muncung mineral ni
tapi...
seyes saya baru tau ari ni..
sangat teruja.
terima kasih pada Mia ( smile smile smile )
ya la dari kita tumpang memanaskan bumi secara global..
kita kurang kan la sikit...
nanti nak kongsi ngn jiran2
yg x de internet....buat menda ni...

selamat mencuba...
selamatkanlah alam sekitar...
I LOVE MAYA KARIN..
ngeee....

1 ulasan:

dairidihatiku berkata...

bagussssss...idea awakkkk
Siti pon baru tauuu.........