Khamis, 19 Julai 2012

Silver chain belt from TPJ

Assalamualaikum...
Emmm...dah lama nk buat n3 khas untuk belt ni...tapi asik tertunda aje....ok...hari ni sambil2 nenkan Allieya, kita buat n3 ni..




12/7 tgh hari kita dapat parcel...setelah seminggu di pos oleh TPJ (http://takpeje.blogspot.com/). Biasa la ddk kat ujung semenanjung..kalau pos laju kat tempat lain sehari...kat sini makan hari...hehehe. Teruja sangat nk bukak...hampir2 x sempat snap gambo ni.




Cewah, ni la belt nya. Aduhai....suka . Thanks TPJ(http://takpeje.blogspot.com/). Asal ceritanya, kita komen n3 mama gee( http://ogyscloset.blogspot.com/). Mama gee g blind date ngn TPJ. Mama gee dapat adiah belt ni...kita mmg dh lama cari belt ni, tapi x jumpa. Terus mintak TPJ belikan. Tapi TPJ memang baik hati dia bagi aje sebagai hadiah, walaupun kita x blind date pun ngn dia. Sebagai balasan, kita pun Ada Kirim hadiah tk TPJ. Harab dia suka ngn hadiah dr kita pulak. Sekarang ni TPJ kat Australia... ats urusan kerja. Semoga selamat kembali ke Malaysia.





X kesah la, walau gebu comel..kita ttp pakai belt ni. Pergh ..rasa penuh gaya berpesen taw pakai ini belt. Masa g Jb hari ahad lepas pun, kita pakai. Kesimpulanya..kita suka.

Terima kasih banyak2 TPJ! Semoga perkenalan ini Akan berpanjangan!

TaTa.

- Posted using BlogPress from my iPad
Location:Kg Sg Kapal

1 ulasan:

Tak Pe Je ~ TPJ berkata...

Salam... Baru kita perasan n3 nih, dear.. Glad you like it. Kita pon suka gilos hijab kuning tu. Nak beli la, kat mana leh dapat tu?